Konkurrence og regulering

Del

Hvordan skal markedet afgrænses?

Kan vi fusionere?

Er der tale om statsstøtte?

 

[Spørg Incentive]

Har du en klient, der skal anmelde en fusion til Konkurrencestyrelsen? Er din klient dominerende på markedet? Eller er konkurrenten? Har du brug for at få opgjort din klients eventuelle tab? Mistænker du, at der er givet ulovlig statsstøtte? Så spørg Incentive. Vi kan levere kvantitativt baserede konkurrenceøkonomiske facts og indbygge dem i overbevisende argumentation. Lige til at bruge.

[En sag har flere sider]

Selvfølgelig. Der er mange, der har en god fornemmelse for, hvordan ovenstående situationer skal gribes an. Tidligere sager giver fingerpeg om valid argumentation. Der findes som regel saglige argumenter, der kan understøtte jeres sag. Men også modpartens.

[Knivskarpt]

. Kun ganske få kan levere de kolde facts. Så relevante aspekter er inddraget og analyseret. Så historien fremstår klart. Så modpartens mulige argumenter er kendt og inddraget. Incentive leverer konkurrenceøkonomiske analyser af denne kaliber. Vores arbejde styrker din sag. Skåret ind til benet. Sagligt. Gennemarbejdet.

[Få svar]

Skræddersyet. Hver analyse, hver problemstilling er sin egen. Som den omverden, der omslutter netop din sag. Vores værktøjskasse rummer en række afprøvede metoder. Dem kombinerer vi med vores evne til at analysere netop din udfordring. Vi tager gerne en uforpligtende dialog.

Kontakt os. Indled en dialog. Og få svar.