Prissætning

Del

Er prisen rigtig?

Hvor prisfølsomme er kunderne?

Hvem skal have rabat?

 

[Spørg Incentive]

Er du i tvivl, om prisen er rigtig? Om I spilder indtjeningspotentiale på at give de forkerte kunder rabat? Eller er du måske i tvivl om, hvordan kunderne vil reagere på prisændringer?  Så spørg Incentive. Vi er eksperter i prissætning og afdækning af kundernes præferencer.

[Prissætning har stor effekt på bundlinjen]

Det ved vi. Af erfaring. Og fra alle de studier, der viser det. De fleste virksomheder kender deres kunder og marked til bunds. Mange har derfor en intuitiv tilgang til prissætning. Men få arbejder fx lige så systematisk med prissætning som med at reducere omkostningerne. Det er ikke bare ærgerligt. Det er decideret kostbart. For prissætning har 1:1-effekt på bundlinjen.

[Med to decimaler]

Vi tager al gætværk og fingeren-ud-af-vinduet ud af prissætning. Det er få i Danmark, der kan levere de skarpe analyser. Så indtjeningspotentialet kan realiseres. Incentive er en af dem. Vi hjælper med at sætte de optimale priser. Segmentere kunderne og differentiere priserne. Formulere fremtidens rabatpolitik. Det har vi blandt andet hjulpet Novo Nordisk, Bladkompagniet, Københavns Lufthavne og DSB med. Vores arbejde udgør et beslutningsgrundlag. Konkret. Sagligt. Gennemarbejdet.

[Få svar]

Find prisen. Hver problemstilling er sin egen. Men erfaring hjælper alligevel. Vores værktøjskasse er omfattende. Og den rummer metoder, der er afprøvet i mange brancher. På store og små virksomheder. På markedsledere og dem, der gerne vil være det. Ved at kombinere jeres viden og vores værktøjskasse kan vi forbedre bundlinjen markant. Vi tager gerne en uforpligtende dialog.

Kontakt os. Indled en dialog. Og få svar.

[Vil du vide mere?]

Vores bog ’Ny prissætning’ gennemgår seks prissætningsværktøjer, som hjælper virksomheder med at sætte bedre priser. Den er en del af Pricing Excellence-projektet, som Incentive har gennemført i samarbejde med CBS, og som er støttet af Industriens Fond.

Du kan læse bogen her:

Du kan også købe bogen her eller downloade den online her.