Sundhedsøkonomi

Del

 

Har I brug for at omdanne sundhedsdata til viden?

Hvor meget sundhed får man for pengene?

Hvordan er patienternes præferencer?

 

[Spørg Incentive - hvis du arbejder i en medicinal- eller medikoteknisk virksomhed]

Står I over for at skulle lancere et nyt produkt? Skal I dokumentere, at jeres produkt er omkostningseffektivt og giver værdi for pengene? Savner I viden om patienternes eller lægernes præferencer? Skal I ansøge om tilskud, eller skal jeres tilskud revurderes? Skal I lave en budget impact-model eller undersøge, hvordan parallelimport eller referenceprissætning påvirker jeres bundlinje? Så spørg Incentive. Vi leverer en bred vifte af sundhedsøkonomiske analyser og har stor erfaring med at indsamle og analysere data.

[Spørg Incentive - hvis du arbejder for en sundhedsmyndighed eller en interesseorganisation]

Har I brug for detaljeret viden og indsigt? Har I behov for at få kortlagt og evalueret konsekvenserne af nye initiativer? Ønsker I at kende borgernes, patienternes og de sundhedsprofessionelles ønsker og adfærd? Har du brug for omkostningsanalyser eller udvikling af økonomiske modeller? Så spørg Incentive.

[Sundhedsøkonomiske analyser]

Hos Incentive har vi stor erfaring med at planlægge og gennemføre sundhedsøkonomiske analyser. Vi udfører blandt andet følgende typer af analyser:

 • Cost-effectiveness-analyser
 • Medicinske teknologivurderinger (MTV)
 • Budget-impact-analyser
 • Tilpasning af modeller
 • Preferencestudier
 • Livskvalitetstudier
 • Statistiske og biostatistiske analyser
 • Registerbaserede studier
 • Surveys og analyse af patientrapporterede effektmål
 • Systematiske reviews
 • International referenceprissætning

Læs mere her:

Vi er ”preferred supplier” for Novo Nordisk og har gennemført en lang række projekter for både headquarters og salgsselskaber. Herudover arbejder vi blandt andet for ALK, Medivir, Biogen, Pfizer, Sanofi Pasteur MSD, LEO Pharma, Celgene og Steno Diabetes Center.

Kontakt os. Vi tager gerne en uforpligtende dialog.

[Formidling]

Vi aftaler formidling af resultaterne med jer. Vores analyser formidles typisk i rapporter, på videnskabelige konferencer eller i videnskabelige artikler. Du kan se eksempler på videnskabelige artikler, hvor medarbejdere fra Incentive har været medforfattere, her.

[Interessekonflikter]

Vi arbejder for interesseorganisationer, offentlige myndigheder, medikotekniske firmaer og medicinalfirmaer. Nogle af disse er konkurrenter eller har på anden måde modsatrettede interesser.

Derfor arbejder vi kun for én kunde ad gangen inden for et specifikt sygdoms- og behandlingsområde. Et projekt er afsluttet, når kunden har modtaget og godkendt den sidste afrapportering, og når vi har sendt den sidste faktura. Når et projekt er afsluttet, kan vi arbejde for et andet firma inden for det samme sygdoms- og behandlingsområde.

På visse sygdoms- og behandlingsområder har vi indgået en rammekontrakt med en eksklusivitetsbestemmelse, og derfor arbejder vi på disse områder slet ikke for andre.

[Kontakt]

MB

Mette Bøgelund
Direktør og partner

T: 2916 1222
M: mb@incentive.dk

JO

Jens Olsen
Seniormanager og partner

T: 2829 2228
M: jo@incentive.dk