Hvorfor os?

Del

[Værdier]

Fortærsket ord. Ja. Altafgørende. Ja. Vi har et stærkt værdisæt både i relation til vores kunder og internt i virksomheden. Et værdisæt, som vi hæger om, og som bliver din hverdag. Et værdisæt, som kan mærkes. Hver dag.

For at du kan få succes hos os, skal vi passe sammen.

Du skal have mod på at inspirere og udfordre kunder og ikke gå på kompromis med kvalitet og service. Du skal være analytisk og kunne anskue problemer fra kreative vinkler. Du skal værdsætte høj faglighed og have lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor alle hjælper hinanden, har indflydelse og er ansvarlige for at udvikle forretningen. Du skal kunne og ville skabe relationer og resultater.

Ikke mindst, så skal vi kunne se dit potentiale.

Hvis det er tilfældet, så er du velkommen hos os.

[Pakken er i orden]

Udfordringer. Vi garanterer dig, at du kommer til at arbejde med udfordrende kunder og projekter og i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste økonomer.

Attraktivt. Du får som udgangspunkt en attraktiv løn. Firmaets succes er også medarbejdernes succes. Derfor finder vi det naturligt også at uddele en del af virksomhedens overskud i bonus på alle vores karrieretrin. Jo højere karrieretrin, jo større bonus.

Herudover får du naturligvis en telefon efter eget valg, internet derhjemme, avis, medlemskab af faglige organisationer og en sundhedsforsikring.