Rekrutteringsproces

Del

Vi leder altid efter talentfulde konsulenter, og vi gør os meget umage med at vælge nye kolleger. Du skal passe til os, og vi skal passe til dig. Fagligt og personligt.

Når vi modtager din ansøgning, bliver den læst af vores rekrutteringsteam. Hvis din professionelle erfaring og dine kompetencer opfylder vores krav, og du samtidig er motiveret for at blive ansat hos os, så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.

Vores interviewproces er følgende:

Interview

Det primære formål med det første interview er at kortlægge, hvordan du møder vores faglige krav.

Efter en introduktion af Incentive, vores projekter og kunder, vil vi gerne høre om din faglige baggrund og erfaring. Herefter får du et par mindre opgaver, som du skal løse og efterfølgende præsentere for os. På den måde får vi både givet dig et dybere indtryk af, hvordan det er at være konsulent hos os, og samtidig får vi testet din evne til at løse og strukturere en opgave.
Afslutningsvis drøfter vi, hvordan vores planer stemmer overens med dine karriereønsker, og hvordan du kan bidrage til at realisere vores ambitiøse strategi. Endvidere drøfter vi gensidige forventninger til lønpakke.

Indhentning af referencer

Til slut i forløbet interviewer vi de referencepersoner, som du har anbefalet. Det gør vi på baggrund af vores standard-reference-spørgeramme. Hvis du med succes går igennem vores rekrutteringsforløb, så byder vi dig velkommen hos Incentive. Første arbejdsdag starter du på et særligt introduktionsforløb, og du får en fast kontaktperson i din opstartsperiode.

Det er vigtigt for os, at du får en god start hos Incentive.