Emilie Garby

Piccoline

T: 61 333 500
E: piccoline@incentive.dk

EG til HS

 

Hvad kan hun?

Emilie hjælper med de praktiske ting på kontoret, så konsulenterne kan gøre deres arbejde bedst muligt.

Hvad har hun lavet?

Emilie afsluttede 3. g på Nærum Gymnasium i 2016. Nu har hun et sabbatår, hvor hun får mere erfaring og flere spændende oplevelser, inden hun begynder at studere 2017.

Hvordan er hun?

Emilie arbejder struktureret, har overblik og tager gerne mod nye udfordringer.

Helle Kastenskov

Administrativ medarbejder

T: 5059 0901
E: hk@incentive.dk

HK til HS 3

 

Hvad kan hun?

Administration, koordination, daglig drift.

Hvad har hun lavet?

Helle har en bachelor i økonomi. I sit arbejdsliv har hun primært haft fokus på områderne administration, koordination og daglig drift.

Hvordan er hun?

Helle er struktureret, har et godt overblik og er god til at planlægge og prioritere. Opgaverne løses enkelt og effektivt, og hun stræber efter at forebygge frem for at brandslukke. Alt det bidrager til at aflaste os i det daglige. Helle lægger stor vægt på hjælpsomhed og en god stemning.

Mette Kyed

Kommunikations- og servicechef

T: 4010 9717
E: mk@incentive.dk

HK til HS 2

 

Hvad kan hun?

Kommunikation, formidling, sproglig rådgivning.

Hvad har hun lavet?

Mette Kyed har en solid sproglig baggrund. Hun er ansvarlig for formidlingen i Incentive, og hun har gennem mere end 15 år arbejdet med formidling, kommunikation, sproglig rådgivning, sprogundervisning og oversættelse.

Hvordan er hun?

Mette er resultatbevidst, planlægger gerne og arbejder effektivt. Gode relationer og en god stemning er vigtig for Mette, og hun elsker at levere det optimale i et velfungerende samarbejde. Mette har et usædvanligt godt blik for, hvad der skal gøres her og nu. Og hvorfor vente med at handle på det?