Christian Sulbæk Bøgelund

Juniorkonsulent

T: 6078 7929
E: csb@incentive.dk

CSB til HS

 

Christian er hårdtarbejdende, grundig og seriøs i sit arbejde. Når han har fået en opgave, fortsætter han, indtil den er løst tilfredsstillende. Han elsker, når hans arbejde har et direkte formål, og når kunderne kan bruge det, han laver. Christian har på nuværende tidspunkt sabbatår efter at være blevet student på Virum Gymnasium. Ved siden af driver han Guldbog.dk.

Daniel Sloth Olesen

Juniorkonsulent

T: 2670 9423
E: do@incentive.dk

DO til HS

 

Daniel er en problemknuser, der altid gør sig umage med at løse opgaven. Han sætter en ære i at hjælpe kunden og i at formidle resultaterne på en letforståelig måde. Til daglig studerer Daniel økonomi på Københavns universitet, hvor han også har været ansat som underviser. Derudover har han tidligere været ansat i Uddannelses- og Forskningsministeriet.

David Sjöberg

Juniorkonsulent

T: +46 7393 93247
E: dvs@incentive.dk

DVS til HS

 

David forsøger altid at finde frem til løsninger, der er anvendelige, selv når udfordringen er kompleks. David opfatter hurtigt, hvad kundens udfordring er, og hvordan han kan løse den, og han analyserer gerne udfordringen både kvalitativt og kvantitativt for at få et helhedsbillede. Davids interesser omfatter bl.a. politisk økonomi, prissætning og effektivitet i velfærdssamfundet. David er svensker, studerer økonomi på Københavns Universitet, og han har tidligere arbejdet for Svensk Kvalitetsindex og været i praktik i Europaparlamentet.

Malene Buch-Larsen

Juniorkonsulent

T: 2227 7738
E: mbl@incentive.dk

 

MBL til HS

 

Malene er hårdtarbejdende og grundig i sit arbejde. Hun sætter en ære i at formidle resultater på en letforståelig måde og nyder at blive udfordret. Hun har et bredt kendskab til statistiske metoder og har stor erfaring med at gennemføre kvantitative analyser. Malene studerer økonomi på Københavns Universitet og har tidligere været ansat som studentermedhjælper i Finansministeriet.

Mathilde Bechmann

Juniorkonsulent

T: 2830 2415
E: mbe@incentive.dk

MBE til HS

 

Mathilde er ambitiøs og grundig i sit arbejde. Hver gang Mathilde løser en opgave, sker det på et højt niveau. Hun kan godt lide at blive udfordret, så hun hele tiden bliver bedre til det arbejde, hun udfører. Mathilde studerer økonomi på Københavns Universitet.

Mette Lystoft

Praktikant

T: 2682 8327
E: ml@incentive.dk

ML til HS

 

Mette har en tværfaglig profil, som kombinerer interessen for økonomiske problemstillinger med en bred viden inden for sundhedsområdet. Hun er metodisk stærk og har erfaring med at formidle budskaber enkelt og præcist. Mette studerer Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet og har tidligere været ansat som studentermedhjælper i Kommunernes Landsforening.