Anna Pors Andersen

Sprogmedarbejder

T: 2826 4104
E: apa@incentive.dk

APA til HS

 

Hvad kan hun?

Sproglig kvalitetssikring, kommunikation.

Hvad har hun lavet?

Anna er studerende ved Københavns Universitet på fagene dansk og statskundskab. Hun har erfaring med analyser af og rådgivning om kommunikation internt i virksomheder fra praksisorienterede fag på studiet. Anna kan godt lide at bruge sin tværfaglige viden i sit arbejde på Incentives projekter. Anna har tidligere undervist i dansk og andre fag.

Hvordan er hun?

Anna arbejder struktureret og passioneret med formidling. Hun har sans for enkel og lettilgængelig sprogbrug. Hun lægger alle kræfter i for at nå i mål med sine opgaver på den bedste måde, og hun vægter grundighed, service og engagement højt.

Mette Kyed

Kommunikations- og servicechef

T: 4010 9717
E: mk@incentive.dk

HK til HS 2

 

Hvad kan hun?

Kommunikation, formidling, sproglig rådgivning.

Hvad har hun lavet?

Mette Kyed har en solid sproglig baggrund. Hun er ansvarlig for formidlingen i Incentive, og hun har gennem mere end 15 år arbejdet med formidling, kommunikation, sproglig rådgivning, sprogundervisning og oversættelse.

Hvordan er hun?

Mette er resultatbevidst, planlægger gerne og arbejder effektivt. Gode relationer og en god stemning er vigtig for Mette, og hun elsker at levere det optimale i et velfungerende samarbejde. Mette har et usædvanligt godt blik for, hvad der skal gøres her og nu. Og hvorfor vente med at handle på det?